Over mij

Hey! Leuk dat je komt kijken naar wie ik ben. Ik zal me even voorstellen:
Mijn naam is Lieza, 28 jaar en kom uit Leiden. Sinds 2010 ben ik chronisch ziek en ga sinds eind 2017 rollend door het leven.
Vanwege mijn gezondheid ben ik veel thuis en alleen. In de tijd dat ik energie heb voer ik graag één van mijn hobby’s uit: schrijven, poppetjes maken van polymeerklei, gamen, gitaarspelen, zingen etc.

Waar schrijf ik over?
Over dingen waar ik echt van hou en waar mijn passie ligt zoals mijn hobby’s maar ook over alles wat met beauty te maken heeft. Vanwege mijn probleemhuid (atopisch eczeem, vette huid met puistjes) ben ik mij gaan verdiepen in verzorgingsproducten, wat bepaalde ingrediënten met je huid doen en wat goed is om te gebruiken bij bepaalde huidproblemen. Mijn kennis en ervaring hiermee wil ik graag met anderen delen.
Ook schrijf ik over hoe mijn leven is met meerdere chronische ziektes en hoe het is om met een beperking te leven. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe ga je daarmee om? Zulk soort dingen.
Binnenkort ga ik verhuizen naar een rolstoelvriendelijke woning zodat ik weer zelfstandig kan gaan wonen, mijn eigen leven kan leiden en weer mijn leven kan oppakken. Ook dit wil ik graag met jullie delen.